مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • وب کاوی و بررسی مراحل آن و ارتباط وب کاوی با سایر زمینه های تحقیقاتی

    وب کاوی و بررسی مراحل آن و ارتباط وب کاوی با سایر زمینه های تحقیقاتی وب کاوی الگوریتم های کاوش تکنیک های داده کاوی استخراج داده های وب سیستم های اطلاعاتی وب کاوی و بررسی مراحل آن و ارتباط وب…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق تیزهوشی دانش آموزان 70 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق تیزهوشی دانش آموزان 70 صفحه فصل دوم پایان نامه تیزهوشی دانش آموزان مبانی نظری تیزهوشی دانش آموزان پیشینه تحقیق تیزهوشی دانش آموزان پیشینه داخلی تیزهوشی دانش آموزان پیشینه خارجی تیزهوشی دانش آموزان پیشینه پژوهش تیزهوشی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت شغلی کارکنان 46 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت شغلی کارکنان 46 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری رضایت شغلی پیشینه تحقیق رضایت شغلی پیشینه داخلی رضایت شغلی پیشینه خارجی رضایت شغلی پیشینه پژوهش رضایت شغلی فصل دوم پایان نامه رضایت شغلی مبانی…

  • پاورپوینت فعالیتهای کشاورزی

    پاورپوینت فعالیتهای کشاورزی پاورپوینت کشاورزی دانلود پاورپوینت فعالیتهای کشاورزی پاورپوینت انواع فعالیتهای کشاورزی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فعالیتهای کشاورزی جهت رشته حسابداری در قالب25 اسلاید و با فرمت pptxقابل اصلاح و ویرایش       مقدمه: 1 .…

  • دانلود تحقیق مفاهیم هوش و انواع آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق مفاهیم هوش و انواع آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مفاهیم هوش و انواع آن با فرمت docx در قالب 16 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت پرستاری از سالمندان و انواع خدمات

    پاورپوینت پرستاری از سالمندان و انواع خدمات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پرستاری از سالمندان و انواع خدمات جهت رشته ی پزشکی در قالب 75 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • دانلود پاورپوینت نحوه شبکه بندی plcتوسط پروفیباس

    دانلود پاورپوینت نحوه شبکه بندی plcتوسط پروفیباس پاورپوینت آموزش plc پاورپوینت درباره plc پاورپوینت در مورد plc پاورپوینت در مورد نحوه شبکه بندی plc رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نحوه شبکه بندی plcتوسط پروفیباس جهت رشته برق در قالب…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق خودنظارتی 41 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق خودنظارتی 41 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه خودنظارتی مبانی نظری خودنظارتی پیشینه تحقیق خودنظارتی پیشینه داخلی خودنظارتی پیشینه خارجی خودنظارتی پیشینه پژوهش خودنظارتی پیشینه نظری خودنظارتی ادبیات نظری خودنظارتی چارچوب نظری خودنظارتی…

  • دانلود تحقیق درباره باورهای غیرمنطقی word

    دانلود تحقیق درباره باورهای غیرمنطقی word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی باورهای غیرمنطقی با فرمت docx در قالب 24 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد       فهرست مطالب…

  • دانلود تحقیق سرمایه اجتماعی و تاثیر آن بر کیفیت زندگی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق سرمایه اجتماعی و تاثیر آن بر کیفیت زندگی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی سرمایه اجتماعی و تاثیر آن بر کیفیت زندگی با فرمت docx در قالب 45 صفحه ورد بصورت کامل…

  • دانلود تحقیق بازنمایی همسر دوم در رسانه با فرمت ورد

    دانلود تحقیق بازنمایی همسر دوم در رسانه با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی بازنمایی همسر دوم در رسانه با فرمت docx در قالب 68 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت الگوبرداری سازه ای از طبیعت

    پاورپوینت الگوبرداری سازه ای از طبیعت پاورپوینت الگوبرداری سازه ای دانلود پاورپوینت الگوبرداری سازه ای از طبیعت پاورپوینت در مورد الگوبرداری سازه ای از طبیعت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت الگوبرداري سازه اي از طبيعت جهت رشته معماری در…

  • پرسشنامه نقش خودکارآمدی بر قصد کارآفرینانه

    پرسشنامه نقش خودکارآمدی بر قصد کارآفرینانه کلمات کلیدی : پرسشنامه خودکارآمدی کارآفرینی پرسشنامه خودکارآمدی کارآفرینانه دانلود پرسشنامه خودکارآمدی کارآفرینی دانلود پرسشنامه خودکارآمدی کارآفرینانه پرسشنامه در مورد خودکارآمدی کارآفرینی پرسشنامه در مورد خودکارآمدی کارآفرینانه پرسشنامه تاثیر خودکارآمدی بر قصد کارآفرینانه پرسشنامه…

  • پاورپوینت سیستم گرمایش تشعشعی از کف

    پاورپوینت سیستم گرمایش تشعشعی از کف پاورپوینت سیستم گرمایشی تابشی پاورپوینت سیستم گرمایشی تابشی برقی پاورپوینت سیستم گرمایش از کف پاورپوینت تنظیم دمای گرمایش از کف پاورپوینت سیستم گرمایشی از سقف رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سیستم گرمایش تشعشعی…

  • کنسرو مواد غذایی و تشریح مراحل آن

    کنسرو مواد غذایی و تشریح مراحل آن کنسرو مواد غذایی صنایع کنسروسازی مراحل کنسروسازی پیشینه کنسرو در ایران تشریح مراحل کنسرو مواد غذایی كنسرو كردن مواد غذایی تاریخچه کنسرو سازی در ایران دانلود پایان نامه کنسرو مواد غذایی دانلود پایان…

  • پرسشنامه مقیاس تاب آوری کانر- دیویدسون 2003 (cd-risc)

    پرسشنامه مقیاس تاب آوری کانر- دیویدسون 2003 (cd-risc) کلمات کلیدی : پرسشنامه استاندارد تاب آوری پرسشنامه تاب آوری کانر و دیویدسون انواع پرسشنامه تاب آوری پرسشنامه تاب آوری نوجوانان مولفه های تاب آوری کانر و دیویدسون مقیاس تاب آوری کونور…

  • پاورپوینت مصور ساختارهای کریستالی مواد

    پاورپوینت مصور ساختارهای کریستالی مواد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مصور ساختارهای کریستالی مواد جهت رشته مواد و متالوژی در قالب 14 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • دانلود پرسشنامه افسردگی بک 21 سوالی word ویرایش دوم

    دانلود پرسشنامه افسردگی بک 21 سوالی word ویرایش دوم پرسشنامه افسردگی بک 21 سوالی word پرسشنامه افسردگی بک 21 سوالی دانلود پرسشنامه افسردگی بک 21 سوالی اعتبار و پایایی پرسشنامه افسردگی بک روایی و پایایی پرسشنامه افسردگی بک نحوه نمره…

  • پاورپوينت درس شانزدهم فارسی هفتم ابتدایی مبحث دانش های زبانی و ادبی

    پاورپوينت درس شانزدهم فارسی هفتم ابتدایی مبحث دانش های زبانی و ادبی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت درس شانزدهم فارسی هفتم ابتدایی مبحث دانش های زبانی و ادبی در قالب 34 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و…

  • بررسی گردشگری پایدار و اصول اساسی آن

    بررسی گردشگری پایدار و اصول اساسی آن مبانی گردشگری اصول گردشگری نظریه های گردشگری اهداف صنعت گردشگری بررسی ماهیت صنعت گردشگری دانلود پایان نامه اصول گردشگری پایدار دانلود پایان نامه گردشگری پایدار توسعه پایدار گردشگری برنامه ریزی گردشگری با تاکید…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق باورهای غیر منطقی 56 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق باورهای غیر منطقی 56 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه باورهای غیر منطقی مبانی نظری باورهای غیر منطقی پیشینه تحقیق باورهای غیر منطقی پیشینه داخلی باورهای غیر منطقی پیشینه خارجی باورهای غیر منطقی…

  • بررسی رابطه بین راهبردهای یادگیری و سبك های اسناد در دانش آموزان مقطع متوسطه

    بررسی رابطه بین راهبردهای یادگیری و سبك های اسناد در دانش آموزان مقطع متوسطه دانش‌آموزان سبك اسناد (درونی و بیرونی) راهبردهای یادگیری (شناختی و فراشناختی) بررسی رابطه بین راهبردهای یادگیری و سبك های اسناد در دانش آموزان مقطع متوسطه سیستم…

  • فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری ریسک نقدشوندگی

    فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری ریسک نقدشوندگی کلمات کلیدی : مبانی نظری نقدشوندگی پیشینه تحقیق نقدشوندگی مبانی نظری ریسک نقدشوندگی پیشینه تحقیق ریسک نقدشوندگی پیشینه داخلی ریسک نقدشوندگی پیشینه خارجی ریسک نقدشوندگی پیشینه پژوهش ریسک نقدشوندگی پیشینه نظری…

  • ارائه چارچوبی امن جهت استفاده اینترنت اشیا در صنعت

    ارائه چارچوبی امن جهت استفاده اینترنت اشیا در صنعت امنیت در اینترنت اشیا معماری اینترنت اشیا اینترنت اشیا در صنعت نفت کاربرد اینترنت اشیا در صنعت نفت و گاز فناوری های مورد استفاده در اینترنت اشیا چالشهاي پیاده سازي و…

  • پاورپوینت پلاستیک و کامپوزیت

    پاورپوینت پلاستیک و کامپوزیت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پلاستیک و کامپوزیت جهت رشته ی معماری در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       درمقایسه باموادسنتی نظیرچوب،شیشه…

  • تاثیر مدیریت استراتژیک بر مدیریت دانش

    تاثیر مدیریت استراتژیک بر مدیریت دانش مدیریت دانش مدیریت استراتژیک عوامل موفقیت فرهنگ سازمانی تاثیر مدیریت استراتژیک بر مدیریت دانش دانلود مقاله تاثیر مدیریت استراتژیک بر مدیریت دانش رفتن به سایت اصلی تاثیر مدیریت استراتژیک بر  مدیریت دانش   چکیده…

  • پاورپوینت کایزن (وظایف مدیریتی)

    پاورپوینت کایزن (وظایف مدیریتی) کلمات کلیدی : پاورپوینت کایزن (وظایف مدیریتی) رفتن به سایت اصلی دانلود پاورپوینت کایزن در قالب ppt ودر ۴۷ اسلاید می باشد .شامل:کایزن چیست؟کایزن, وظایف مدیریت ازنگاه کایزن,مدل مدیریت کایزنی,وظایف مدیران وکارکنان درمدیریت کایزنی,تاریخچه کایزن, فلسفه…

  • پرسشنامه اثر بهبود روابط مدیر ارتباط با مشتری در خلق رضایت و اعتماد مشتریان ارزنده بانکداری جامع

    پرسشنامه اثر بهبود روابط مدیر ارتباط با مشتری در خلق رضایت و اعتماد مشتریان ارزنده بانکداری جامع پرسشنامه بهبود روابط مدیر ارتباط با مشتری پرسشنامه خلق رضایت و اعتماد مشتریان رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه اثر بهبود روابط…

  • پاورپوینت انواع مبدل ها از لحاظ ساختمان

    پاورپوینت انواع مبدل ها از لحاظ ساختمان پاورپوینت دسته بندی مبدل های حرارتی انواع مبدل های حرارتی+ppt پاورپوینت مبدل ها پاورپوینت انواع مبدل های حرارتی پاورپوینت نحوه کار مبدل حرارتی پاورپوینت کاربرد مبدل های حرارتی در صنعت رفتن به سايت…

  • پاورپوينت حادثه طوفان کاترینا

    پاورپوينت حادثه طوفان کاترینا پاورپوينت حادثه پاورپوينت طوفان کاترینا پاورپوينت حادثه طوفان کاترینا پاورپوينت در مورد حادثه طوفان کاترینا دانلود پاورپوينت حادثه طوفان کاترینا دانلود پاورپوينت در مورد حادثه طوفان کاترینا رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت حادثه طوفان کاترینا…

  • پاورپوینت آموزش زبان سی شارپ

    پاورپوینت آموزش زبان سی شارپ پاورپوینت کاربرد سی شارپ پاورپوینت مزایای زبان برنامه نویسی سی شارپ پاورپوینت دانلود نرم افزار سی شارپ 2018 پاورپوینت آموزش سی شارپ به زبان ساده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش زبان سی شارپ جهت…

  • دانلود پاورپوینت سند راهبردی حمل و نقل دریایی

    دانلود پاورپوینت سند راهبردی حمل و نقل دریایی پاورپوینت در مورد حمل و نقل دریایی پاوپوینت سند راهبردی حمل و نقل رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سند راهبردی حمل و نقل دریایی جهت رشته حمل و نقل در قالب…

  • سوالات آزمون احراز صلاحیت مشاوران فناوری و اطلاعات-رشته شبکه

    سوالات آزمون احراز صلاحیت مشاوران فناوری و اطلاعات-رشته شبکه کلمات کلیدی : سوالات آزمون احراز صلاحیت مشاوران فناوری و اطلاعات رشته سخت افزار سوالات آزمون احراز صلاحیت مشاوران فناوری و اطلاعات رشته مدیریت سوالات آزمون احراز صلاحیت مشاوران فناوری و…

  • دانلود تحقیق خبرگزاری ها و پیدایش آن ها با فرمت ورد

    دانلود تحقیق خبرگزاری ها و پیدایش آن ها با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی خبرگزاری ها و پیدایش آن ها با فرمت docx در قالب 32 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت تشریح مایع درمانی در بیهوشی

    پاورپوینت تشریح مایع درمانی در بیهوشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تشریح مایع درمانی در بیهوشی جهت رشته پیراپزشکی در قالب 45 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش      …